април 16, 2024

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

Ангел Луканов на пистата и през 2021 година и то с нов спонсор

Ангел Луканов ще се състезава в националния шампионат по мотоциклетизъм на писта и през 2021 година. Талантливият пилот няма да участва във всички кръгове, като намеренията му са да участва в тези, които ще се проведат в България.  Новината съобщи самият пилот в социалните мрежи:

„Здравейте. Тъй като доста хора ме попитаха , дали през тази година ще карам, мисля че е е редно да отговоря! ДА, ЩЕ КАРАМ! Няма да бъда участник в целия сезон и няма да се Напъвам да карам на Серес (ИСКАМ БЕТОН) и да ще е вкъщи! Всичко ще е определено от формата ми, тъй като се боря с нещо много неприятно, но ще се постарая да карам при бързите! Искам да благодаря на баща си, който вижда тази лудост и знае, че нищо друго не ме интересува! Машината ще е без лепенки, не се стеснявайте, години се копира моята реклама“.

Състезателят, който миналата година беше част от семейството на „M6 Yamaha Racing Team“ си осигури подкрепата на нов спонсор – M&J AUTO.

„Докато хората чешат егото си, аз работя! Работя и то с най-добрите! Искам да споделя с Вас, че за предстоящото участие в шампионата по мотоциклетизъм, мои партньори ще бъдат не кои да е а… M&J AUTO. През последните години M&J AUTO се утвърждават като Фирма, изцяло работеща в името на клиентите  си! За мен е чест, че ще мога да рекламирам автомобилите им и да ги представя в една друга светлина, а именно като една от фирмите, които подкрепят БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ! Благодаря за доверието!“