февруари 2, 2023

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

Със стилна церемония в пловдивската зала „Колодрума“ Българската федерация по мотоциклетизъм закри сезон 2022. Освен шампионите и техните подгласници бяха отличени всички, които през годината бяха съпричастни с развитието на мотоциклетния спорт – треньори, механици, отбори, рекламодатели, както и различни организации. При откриването на церемонията президентът на БФМ Ангел Траков отбеляза, че тази година Федерацията има над 600 лицензирани състезатели от 70 клуба, които са постигнали много добри резултати както в националните, така и в международните състезания.

Специални награди за постиженията си през 2022 получиха Майкъл Иванов, Дани Цанков и отборът ни в Европейската купа на нациите в мотокроса, Теодор Кабакчиев, Тодор Пашов и Ендуро клуб Корница в ендурото, Живко Иванов и Светлин Иванов в супермото, както и Никола Николаев и Мартин Чой в пистата.

БФМ отличи и рекламодателите си, като специални плакети получиха Десислава Иванова от „Уинбет“, Мирослав Самуилов от „Шел България“, Красимир Вълчев от „АИТ Интернешънъл“, Николай Георгиев от „Примекс“, Никола Гечев от „Виваком“, Нено Ненов от „Брокер инс“, Георги Цветков от „Шмицкаргобул“, Живко Жеков от „Баумит“, Борис Барболов от „АйБиЕс“, Стефан Кузманов от „ОТП лизинг“, Симон Мектупчиян от „Омникар“, както и представители на ОЗК, „Буллтек“ и „Ал Експрес“.