юни 23, 2024

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

БФ Мотоциклетизъм издирва всички състезатели за да ги почете по повод 100 годишнината на този спорт

Българската федерация по мотоциклетизъм издирва всички състезатели отдали част от живота си на този спорт, за да им отдаде заслуженото уважение по повод 100 годишнината от създаването на централата, която ще бъде отбелязана през 2024 година.

Скъпи приятели,

Във връзка с предстоящата 100 годишнина от създаването на Българска федерация по мотоциклетизъм през 2024 г. искаме да отдадем заслуженото уважение на всички състезатели, отдали част от живота си на този спорт.

Тъй като през годините федерацията не е самостоятелна единица, а част от различни структури като ДОСО, ОВТПН, ДКМС и ОСО, всички архиви са изгубени или унищожени.

Едва след 1994 година започват да се водят регистри, но от 2010 информацията е в електронен формат и може да даде пълната информация.

За да можем да включим имената ви в историята на този вълнуващ спорт, ще ни е нужна вашата помощ, като попълните прикачения формуляр и го изпратите обратно .

Обръщаме се към всички любители, близки и познати на по-възрастни състезатели, които не използват интернет да им съдействат.

Официалната форма за вписване може да намерите в раздел документи“