юни 23, 2024

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

Екипът на Motorline застава зад част от българските пистови и мотокрос състезатели и през сезон 2021

И тази година екипът Motorline, който се състои от мотористи с дългогодишен опит и е официален представител на Putoline застава зад част от българските пистови и мотокрос състезатели.

Така и през сезон 2021 ще видим логото на Putoline на моторите и екипите пистовите пилоти – Николай Петров и Ивайло Тодоров в клас F600, Марио Ашминов в клас SSP 600, както и на Симеон Сираков при F1000.

Ники Петров F600
Марио Ашминов SSP 600
Симеон Сираков F1000

За трета поредна година бранда предоставящ висококачествени смазочни материали и продукти за поддръжка на мотоциклети, скутери, АТВ и моторни шейни ще подкрепи и отбора М6 Yamaha Racing team и неговите състезатели – Ивелин Манев, Дани Цанков, Цветан Бузин.

Motorline.BG – Официален представител на Putoline

Екипът на Motorline се състои от мотористи с дългогодишен опит. Това ни накара да внасяме именно Putoline, защото добре разбираме колко е важно качеството на маслата и продуктите за поддръжка за Вас и вашия мотоциклет. Без значение дали е турист, скутер, чопър или високотехнологична състезателна машина, Putoline покрива и най-високите изисквания.

Putoline Oil предоставя широка гама висококачествени смазочни материали и продукти за поддръжка. От създаването си Putoline доставя само продукти за мотоциклети, скутери, АТВ и моторни шейни и това ни прави уникални! Дългогодишният ни опит, съчетан с непрекъснати изследвания и разработки, води до най-добро съотношение цена/качество. Производството на собствени продукти гарантира постоянно високо качество. През 1970 г. Ян Пут основава и дава името си на Putoline Oil. В този момент продуктите са съсредоточени върху производството на смазочни материали за велосипеди и мотопеди. Ян обаче има страст към мотокрос и гамата бива бързо разшерена и специално насочена към този тип мотоциклети. Putoline Oil бързо става известнен бранд в Холандия. В началото на 80-те години Putoline Oil разширява дейността си в международен мащаб, а износът значително се разраства. През следващите години продуктовата гама непрекъснато се разширява и списъкът на страните вносителки се увеличава постоянно. Putoline Oil вече има най-голямата в света продуктова линия смазочни материали за мотоциклети, а обхватът на експорт включва над 40 страни!

Motorline.BG