април 16, 2024

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

Карай ендуро в България

Enduro-Ride предоставя възможността любителите на силни преживявания да се докоснат до най-добрия български състезател в момента в ендурото  – Теодор Кабакчиев. Вески желаещ може да се запише в училището на световния шампион по Супер Ендуро за младежи до 23 години.

Ето как може да стане това:

“За любителите на силните преживявания, организираме дейности за сезон 2021 свързани с ендуро в България с идеята да прекараме прекрасни моменти из природата, далеч от шума и притесненията за covid-19.

Ако имате базови познания, обаче нямате мотор (не се притеснявайте, ще ви покрием) можете да наемете мотор от нас за тур и да ви покажем едни от най-зрелищните панорами в България.

Ако пък сте специалисти с мега яки мотори и искате да пробвате нови пътеки и места, имаме най-свежите гайдове, които ще ви покажат какво значи балканско ендуро в Стара Планина.

Ако търсите приключение за уикенда за вашата компания, можете да наемете пакет от мотор, гайд и нощувки като прекарате цяла събота и неделя в каране по ендуро пътеките в района на Стара Планина, като гарантираме за прекрасни изживявания и много адреналин.

*Ако нямате екипировка, може да наемете от нас като тя включва каска, очила, ръкавици кросови ботуши, наколенки, кросов бридж, джърси, налакътници, ризница за гърдите и гърба като се пере и почиства от нас след карането и се доплаща 70 лв за два дни каране.

А за тези, които искат да получат ден обучение 👇

За начинаещи и тепърва навлизащи в ендуро света, организираме ендуро уроци, които ще ви дадат правилен старт с нужните умения и зареждащи емоции.

Обучението има теоретична и практична част като се започва от основните неща като настройка на мотор, правилни позиции на контроли, настройка на тялото в различни ситуации и се стига до напреднали техники вече според това какво е нивото ти.

Урокът е в рамките на 5 часа, като може да бъде и индивидуален или групов. Записването става с предварителна уговорка, а ако нямаш мотор може да наемеш от нас, като моторите са ни нови KTM-и модел EXC 2019г. и използване на наш мотоциклет се заплаща 100лв.

Ако си твърде зает, но адреналинът те влече можем да планираме и специална сесия, в която да те ангажираме само за 2 часа от сутринта или следобеда ти, в която да пробваш основите на ендуро спорта.  Пиши ни и ще го организираме!

Пакети

350 лева

Наем на мотор + гид за ден

800 лева

Weekend пакет – Наем на мотор + гид + 2 нощувки (със закуска)

** Всички новоприсъеднили се членове на семейството на Enduro-Ride получават като подарък тениска, стикери и плакати

Обучение

250 лева

Урок за един човек

390 лева

Групов урок за двама

500 лева

Групов урок за трима

600 лева

Групов урок за четирима

А за тези, които вече са се посветили на ендуро в България 💪

Ще разбереш повече как се поддържа един мотор и някои детайли, които може да си пропуснал относно техническа грамотност 😉

Навихме ли те да пробваш?

Резервирай дати тук 👇 или ни позвъни за индивидуален пакет на +359 88 506 4060

Източник: enduro-ride.com