На 24 откомври без състезание по мотокрос на мотополигон “Горна Росица”

Криси Иванова

Състезанието от за отборната купа по мотокрос, което трябваше да се проведе на 24 откомври на мотополигон “Горна Росица” край Севлиево е отменено.

Заповедта №РД-01-229 е издадена от директора на РЗИ-Габрово на първи отктомври. В нея се казва, че за периода от 4 до 17 октомври се преустановяват всички дейности и изяви на спортните клубове, свободния масов спорт на общинските спортни игрища, с изключение на професионалните изяви на мъжките отбори на ФК „Севлиево“ и СК по волейбол „Раковски 1964“, но без публика. Управителят на „Спортни имоти“ трябва да създаде необходимата организация по спазване и контрол на въведените мерки.

За периода от 4 до 17 октомври 2021 г. се преустановяват и всички дейности и изяви на спортните клубове, свободния масов спорт на общинските спортни игрища, с изключение на професионалните изяви на мъжките отбори на ФК „Севлиево“ и СК по волейбол „Раковски 1964“, но без публика.

Управителят на „Спортни имоти“ трябва да създаде необходимата организация по спазване и контрол на въведените мерки.

Въпреки, че състезанието е след поставения краен срок фиксиран в заповедта на директора на РЗИ – Севлиево, все пак то няма да се проведе.

Организаторите съобщиха, че новата дата за провеждането на отговорното състезание е 7 ноември.Next Post

Премиера: Дойде спортният адвенчър Triumph Tiger Sport 660

Вчера беше световната премиера на Triumph Tiger Sport 660. Това става месец преди изложението EICMA в Милано, където всеки ще има възможност да види и пипне най-новият адвенчър спорт от […]