Николай Павлов, Венцислав Тошев, Кадир Масар и Емил Балджийски с победи в 4-ия кръг от РШ по мотокрос на мотополигон “Зелендол” край Благоевград

Криси ИвановаНиколай Павлов (МХ 50), Венцислав Тошев (МХ 85), Кадир Масар (МХS) и Емил Балджийски (MXS55) записаха победи в 4-ия кръг от Републиканския ни шампионат по мотокрос на мотополигон  “Зелендол” край Благоевград. “Grand Prix Благоевград 2021” е първото състезание, в което участниците и техните екипи се състезават в новия формат на шампионата – три класа в събота (МХ50, МХ85 и МХ Сеньор) и три класа в неделя (МХ1/2, МХ и МХ65).

При най-малките Николай Павлов от “М6 Ямаха рейсинг тийм” M6 Yamaha Racing Team с “Хускварна” записа победи и в двата манша и си осигури първото място в крайното подреждане. След него се наредиха Кристиан Андреев от “Алба Дамасцена” с КТМ и Георги Илиев от “Дизел юнак” с “ГасГас”.

При 85-кубиковите Венцислав Тошев от “Мотоспорт Варна” с “Хускварна” си осигури първото място, след като завърши на първа и втора позиция в маншовете. Втори остана Данаил Стефанов от “Ябланица МХ” с”ГасГас”, който имаше технически проблеми в първия манш, а трети е Дани Цанков от “М6 Ямаха рейсинг тийм”, който се качи на почетната стълбичка още при дебюта си в по-горния клас.

В клас МХS Кадир Масар от “АИТ рейсинг тийм” с “Хонда” отново не остави шансове на съперниците си и записа поредна победа, след като беше най-бърз и в двата манша. Втори завърши Станко Боянов от “НСА моторспорт”с “Кавазаки”, а трети Емил Балджийски от “Дизел юнак” с “Ямаха”.

Балджийски триумфира при Сеньорите над 55 години, като изпревари Кристиан Цанов от “Севлиево 2004” с “Ямаха” и Живко Бонев от “М6 Ямаха рейсинг тийм” също с “Ямаха”.

Next Post

Майкъл Иванов записа 4-та победа от 4 старта за сезона

Майкъл Иванов от “АИТ рейсинг тийм” с “Хускварна” записа 4-та победа от 4 старта през сезона, след като беше най-бърз и в 4-ия кръг от Републиканския ни шампионат по мотокрос […]