Николай Павлов със страхотно израстване, Дани Цанков „загря“ с победа за европейското в Италия на състезанието край Кортен

Криси Иванова

Николай Павлов и Дани Цанков показаха, че са над всички класове МХ 50 и МХ 65 сс в 3-ия кръг на републиканския ни шампионат по  мотокрос „Kippen Grand prix 2021“ , който се проведе в местността “Докса баир” край Кортен, община Нова Загора.

И докато за Цанков успехите са постоянни и вече не са изненада са никого, то в това състезание Николай Павлов беше „бомбата“, която гръмна след безапелационните му първи места в двата манша.  

„Николай Павлов #12 в МХ50 ни накара да се гордеем със страхотното си израстване. Той  направи страхотно каране и в двата манша и това му донесе първото място в крайното класиране.

Дани Цанков #96 МХ65 отново показа, че е класа на всички в двата манша и без изненада стъпи на най-високото стъпало на стълбичката.

Цветан Бузин #38 МХ85 се представи прилично след тежката контузия, която претърпя.

Ивелин Манев #2 МХ1 имаше тежка задача да се бори с най-добрите! Представянето му е добро,  въпреки проблема с мотора в първия манш.

Благодарим за подкрепата на всички спонсори, които ни подкрепиха!“, написаха от клуба в социалните мрежи.

„В момента Ники е в много, много добра форма. Показва сериозна скорост на тренировки. Ако продължава така, успехите му ще са постоянни. С Дани вече гледаме към европейското в Италия.  Много съм разочарован от календара през 2021 година. Не може до септември месец ние да сме провели само два кръга. Конкурентите на Дани от световното първенство, след Мондиала са участвали в поне пет състезания, а ние сме имали само две до сега. Надявам се това да се промени, защото иначе спорта ще умре. Може би част от традиционните надпревари с малки подобрения трябва да влязат в националния календар. Трябва да благодаря на спонсорите. Те са много търпеливи към нас. Помагат ни доста сериозно, а в замяна ние нямаме състезания, на които да направим нещата, които сме им обещали“, това заяви главният мениджър на отбора Мартин Тодоров.СЛЕДВАЩА

Достъпната електрическа мобилност: световна премиера на ID. LIFE

Volkswagen отново ускорява трансформацията към електрическа мобилност със стратегията си ACCELERATE, като прави устойчивата мобилност достъпна за още повече хора […]