декември 2, 2023

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

НОВОБРАНЕЦ НА ГОДИНАТА В MOTOGP 2022 – ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО ЗА МАРКО БЕЗЕКИ!

Рокендрол, буйни коси и татуировки. Зад този бунтарски вид се крие един изключително сериозен състезател – Марко Безеки – който бе избран за „новобранец на годината” на MotoGP за 2022-ра. Двадесет и три годишният състезател от Римини, Италия има Гран При победи в две от категориите на световния шампионат на MotoGP и е устремен по пътя на успеха и славата.

„Мисля, че много хора го виждат като „бъдещето”, казва директорът в отдел бизнес развитие на VR46 и бивш отборен директор в MotoGP – Йохан Стигефелт. „Виждате колко силно кара той, колко е конкурентен. MotoGP е изключително труден спорт, а той е тук като новобранец, но знайте, че той ще направи следващата стъпка догодина година и съм сигурен, че ще постигне доста подиуми. Това ще случи естествено, защото той е от този тип пилоти – с манталитет на победител.”

Марко е обект на най-новата мини-серия на Monster Energy, която показва безмилостните воини, които прекрачват границите на своята физическа форма, умове и страхове в MotoGP. #72 споделя мислите и емоциите си от живота на пистата и около нея, показва работата и изискванията, които много фенове често не виждат. Попитахме Марко за неговите незабравими моменти от 2022-ра и как животът се промени:

„Ако се справяш добре, получаваш повече внимание и след това повече напрежение в следващите състезания”, казва той. „Ако объркаш нещо, тогава имаш чувството, че хората са очаквали много повече. В този спорт, всъщност във всеки спорт, справянето с това е част от работата. Мисля, че като състезатели трябва успеем да се справим с въпросите и медийно внимание.”

Гледай Марко Безеки в YOUTUBE.COM/MONSTERENERGY сега!