Олимпийската шампионка Ивет Горанова подкрепя кампанията “Мото Коледа” в Плевен

Криси Иванова

Олимпийската шампионка по карате от Токио 2020 Ивет Горанова заяви своята подкрепа към благотворителната кампания “Мото Коледа”, която се провежда за десета година в Плевен. Това съобщиха за БТА организаторите на инициативата.

Чрез видео послание каратистката призовава плевенчани да се включат в каузата на мотористите.

“Нека тази Коледа да подкрепим плевенските мотористи и да покажем, че когато сме заедно можем да дарим един по-добър живот на деца в нужда. Аз подкрепям тяхната кампания – подкрепете я и вие”, казва Ивет Горанова.

Кампанията “Мото Коледа” отново си е поставила за цел да бъдат подпомогнати семействата на деца, които се нуждаят от лечение или рехабилитация. Около нея са се обединили мото клубове от Плевен – “Камикадзе рейсинг тийм”, “Огнени сенки”, “Пътни братя”, “Нощни вълци”, “АТВ клуб Плевен” и много приятели. За изминалите години плевенските мотористи са успели да помогнат на около десет деца.

Дарителски кутии в подкрепа на кампанията са разположени в различни обекти в Плевен и в областта.

Ивет Горанова за Мото Коледа Плевен ❤

Здравейте,
Изключително удоволствие за нас е, че тази година зад Мото Коледа Плевен застава и тя – златната олимпийска медалистка по карате, златното момиче, което накара цяла България да се гордее… Ивет Горанова! Каквото и да кажем, ще е малко, за това нека всички заедно и пожелаем здраве. Ивет, с теб сме и ти желаем успех в Дубай! 🏆🥇❤❤❤

Публикувахте от Мото Коледа Плевен в Сряда, 17 ноември 2021 г.


Next Post

Коледно каране 2021 - Sofia Riders и “Да Дарим Усмивка”

За поредна година на 18 декември най-голямата мото организация в страната, Sofia Riders, организира благотворително коледно каране. Организацията ще си партнира със доброволческото сдружение “Да Дарим Усмивка”. Тази година благотворителната […]