юни 23, 2024

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

Отлагат Red Bull Erzbergrodeo 2021

След проиграване на всички възможни сценарии за провеждането на Red Bull Erzbergrodeo 2021, организаторите са взели решение, че е най-разумно състезанието да бъде отложено.

Най-вероятно надпреварата ще се проведе  от 𝟏𝟔-𝟏𝟗 Юни 𝟐𝟎𝟐𝟐

„Съответствието с новите регламенти и насоки на австрийското федерално правителство прави невъзможно провеждането на Red Bull Erzbergrodeo 2021. Ние се борихме докрай и проиграхме всички възможни сценарии, но в крайна сметка всичко, което трябва да направим, е да отложим надпреварата “, каза ръководителят на Red Bull Erzbergrodeo Карл Катох.

Организаторите поясняват, че таксата за участие на състезателите ще бъде възстановена. Същото се отнася за всички зрители, които вече са закупили входен билет или VIP билет за събитието. Повече информация ще бъде публикувана скоро на redbullerzbergrodeo.com.

„Сега гледаме към бъдещето и сме напълно фокусирани върху Red Bull Erzbergrodeo 2022. Бих искал да благодаря на всички състезатели, партньори, привърженици, както и на нашия екип за ентусиазма, с който работиха  за Red Bull Erzbergrodeo. Ще се завърнем с пълна сила през 2022 г, което ще е празник за целия екстремен ендуро спорт, за състезателите и за фенове от цял ​​свят “, казва още  Карл Катох