февруари 29, 2024

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

Посрещаме Деница Герчева в екипа на Motosport.bg

Приятели на Motosport.bg, представяме ви Деница Герчева, която влиза в екипа на най-пряко ангажирания сайт за високи скорости в България. С изключително желание за развитие на любимия на всички ни спорт, тя ще се грижи за активността в социалните медии.

 С ваша помощ, благодарение на изключителните ви резултати, ще се пишат новини, блог-постове, анкети, авторски материали, свързани с мотокроса и ендурото, всичко за нашия спорт на две думи. Зад гърба си Деница има близо 15 години опит в медиите, поддържането на социални медийни канали, комуникиране на профили и изграждане на тясно сътрудничество между брандове и аудитория. Като любител на моторните спортовете тя ще търси вашето мнение за различни състезания, трасета, участници, конкуренция и подготовка.

Мотоспорт общността заслужава да се говори за всичко, което се случва на пистата, нашите пилоти са на европейско и световно ниво, затова искаме да се пише повече за вас – нашите родни състезатели. Motosport.bg събира на едно място хората, вярващи в прогерса на най-бързо развиващия се спорт в България.

„Аз подкрепям мотоспорта, защото на трасетата съм виждала пилоти, които показват, че ограниченията са само в главите ни и са пример, че резултатите не идват даром, идват с много труд и постоянство, затова искам чрез motosport.bg да разкажем за успехите на всеки състезател“, казва Деница, а ние знаем че най-доброто в спорта предстои.