юли 18, 2024

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

Представиха екипът на Gas Gas Aspar в Moto3

7897979

Екипът на Gas Gas Aspar навлиза в нова ера в Moto3. Той е заводски екип с чисто нови цветове.  Испанският отбор, който започва 13-ия си сезон в световното първенство, представи новия си имидж в сезон, в който ще се бори да задържи титлата в най-малкия клас.  Пилоти са Изан Гевара и Серхио Гарсия.

Изан Гевара влиза в Moto3 с екипа на Gas Gas Aspar, след като спечели титлата световен шампион на Moto3 за младежи. На 28 март в първия старт за годината, Гевара ще бъде до Серхио Гарсия, който е изправен пред третия си сезон в Moto3 и има за цел да се бори за челните места още от Гран при на Катар и след това.

Хорхе Мартинес – изпълнителен директор на екипа на Gas Gas Aspar каза: „Да нося името на GAS GAS в Moto3 е много важен момент, както за мен лично, така и за отбора. Като горд испански екип да бъдеш първият, който работи с марка с толкова силни испански корени, да го изведеш на най-високото ниво на международните мотоциклетни състезания, е много, много специално. 2021 изглежда за нас изключително вълнуващ сезон! Разбира се, надяваме се да продължим с доброто представяне и с формата, на които се радвахме през сезон 2020. Заедно с двамата ни силни пилоти – Серхио Гарсия и Изан Гевара, сме фокусирани върху битката за подиуми и извеждането на марката GAS GAS на световната сцена.“