Представиха официално Rieju в България

Hristo GenchevИспанският мотоциклетен бранд Rieju официално стъпи на българския пазар. Представител на марката от един месец е “Service Trade” София, който се намира на бул. „Овча купел“ 24.

Испанската компания, собственик на марката е семейна фирма. През 80-те години техните мотори активно участват в европейските и световни шампионати в дисциплината ендуро, а пилотите им са абонирани за класирането в топ 3.

ИСТОРИЯТА: Кампанията собственик на марката Rieju е създадена през 1934 година. По време на гражданската война в Испания фабриката е конфискувана е и превърната в депо за военни камиони. Рестартира производството си през 1940 година, като произвежда машини, комбинация между мотопед и колело. От 1964 година започва масираното производство на мотоциклети. До 1994 продукцията е предназначена само за испанския пазар, а след това навлиза и на пазарите в Европа

МОДЕЛИТЕ: На българският пазар брандът Rieju ще бъде представен от три модела:

Rieju Century 125 – Представител на ърбън класическия стил. ПС интересни гуми, със сериозни грайфери, които са подходящи за градски условия.

Rieju MRT 50 – Подходящ за начинаещи мотористи и деца. С рамка и гуми на истински ендуро мотор.

 

Rieju MR 300 – Модифициран модел – 99 процента GASGAS. Изключително конкурентен в ендуро сегмента на КТМ.

Видео от откриването:

Галерия от откриването:

Next Post

603 продадени нови двуколесни в България за първите шест месеца на 2021 г.

Vespa, Honda и BMW. Това са марките с най-много продажби на двуколесни в България за първото полугодие на 2021 г. Общият брой на  продажбите на нови мотоциклети, мотопеди и скутери […]