юни 23, 2024

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

Пускат филм за легендарният Михаел Шумахер

Михаел Шумахер изчезна от общественото пространство, след като претърпя ски инцидент през 2013 година. Седемкратният шампион на Формула 1 се възстановява от мозъчната травма, която претърпя тогава, а състоянието му е упорито и очевидно успешно пазена тайна, като хората, които могат да го посещават са едва шепа.

Сега феновете ще си припомнят Шуми, защото предстои да излезе документален филм, в който ще има невиждани досега кадри, предоставени от семейството на Михаел. В лентата, която носи името “Шумахер”, ще има и интервюта със съпругата му Корина, децата му Джина-Мари и Мик, както и баща му Ролф.

Автори на продукцията са Михаел Вех и Ханс-Бруно Камертонс – добре познати имена в германската филмова индустрия, спечелили не една или две награди.

“Безпощадният пилот от Формула 1, амбициозният спортист, завършеният механик с уникална отдаденост на детайлите, отговорният отборен играч и любящият семеен човек. Така този филм обрисува впечатляващата кариера на Михаел на пистата, но и това какъв е той извън нея. Без подкрепата и одобрението на семейството и мениджмънта на Шумахер, този филм нямаше как да се появи на бял свят”, казва един от продуцентите – Бенджамин Сейкел и добавя, че доста от кадрите са предоставени ексклузивно от близките му.

Първоначално премиерата е трябвало да се състои през декември 2019 година, а сега се очаква лентата да бъде показано в непосредствено близко бъдеще – в навечерието на дебюта на Мик Шумахер с “Хаас” във Формула 1.
Виж 1 коментара
Коментирай