май 19, 2024

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

Розопроизводител и фирма за екипировка застанаха зад Марио Ашминов през 2021 година

Два нови спонсора ще подкрепят пистовият състезател Марио Ашминов през сезон 2021. Зад пилотът на „СБ Мото Рейсинг тим“  застават фирма за козметични продукти произведени от българска маслодайна роза и един от най-големите магазини за мотоекипирвка.

„Хубавата новина е, че  успяхме да привлечем хора, които готови да подкрепят друг спорт освен футбола.  Тези хора са ни изключително важни, защото ни дават възможност да се развиваме. Радвам се, че успяхме да привлечем човек, който не е пряко свързан с мотоциклетния спорт, защото до сега именно такива хора ни подпомагаха. Горд съм да споделя, че този сезон зад мен застава Владимир Стоянов, който е земеделец и се занимава с отглеждането на българска маслодайна роза. Неговата фирма „389 Български рози“, която произвежда сладко и ликьор от рози, както и козметични продукти  ще ме подкрепя през цялата година.  

През 2021 година ще мога да се похваля и със страхотна екипировка, която ще ми бъде предоставена от един от най-големите магазини за мотокепировка у нас – Linson Moto. Компанията е вносител на спиди екипите, като аз също ще получа такъв и то най-висок клас. Към този екип ще ми бъде осигурена и каска  МТ.  От Linson Moto ще получа и абсолютно всички консумативи за мотора, които ще са ми необходими през сезона.

В момента водим преговори с още фирми, които да ни подкрепят през новия сезон. Надявам се, че те ще бъдат успешни за да можем всички заедно тез тази година да успеем да издигнем моторния спорт на още по-високо ниво“