юли 14, 2024

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

Стефан Нейчев пропуска сезон 2021, брат му Виктор ще кара GASGAS

7897979

По – големият от братята Нейчеви – Стефан ще пропусне сезон 2021, това съобщи самият пилот специално за Motosport.bg. Състезателят на Еър Макс допълни, че брат му – Виктор тази година сменя мотора, като ще заложи на марката GASGAS.

„Моторите са нови за нас. Още не сме имали възможност да ги тестваме. Очаква ме това да се случи следващата събота и неделя. За момента сме фокусирали вниманието си  изцяло върху представянето на Виктор, тъй като аз този сезон няма да се състезавам. Така ще имаме възможност да обърнем внимание на най- малкия член в нашия отбор – Гого, който ще кара  в клас 50 сс.  

На първо време целите ни са да се опазим здрави, за да можем да тренираме. За момента тренировките протичат спрямо времето, защото все още  е много студено и избора ни не е много голям. Наблягаме на физическата подготовка и когато става за каране се възползваме и излизаме навън. Щастлив съм, че и тази този година Еър Макс ще застанат зад нас и ще ни подкрепят. Надявам се да оправдаем очакванията им“, заяви Стефан Нейчев.

GASGAS Bulgaria

Заповядайте в шоурум на GASGAS в гр. София, ж.к. Славия, бул. „Овча купел“ №24