Тежки травми за Петър Петров след Гран При на Германия

Криси Иванова

Петър Петров е получил тежки травми при падането, което претърпя в състезанието за Голямата награда на Германия по мотокрос. Инцидентът  с българина стана в началото на първия манш на клас MXGP.

В момента Петров е в болница в Германия, но се надява лекарите да позволят да бъде транспортиран до Белгия, където да продължи лечението си.

„Голямо падане стана. Последиците са тежки. Ключицата ми е счупена на три места. Имам три счупени прешлена и 2 ребра. Наранен ми е и белият дроб. В момента съм  в болница в Германия. Лекарите не дават прогнози за срока на възстановяване.  Аз искам да ме преместят в Белгия за да се лекувам при моите доктори. Ключицата ми трябва да се оперира и се надявам това да стане в Белгия. Искам да благодаря на всички, които ме подкрепят в този труден за мен момент“, това сподели пред Motosport,bg Петър Петров.

Екипът ни пожелава на Петър Петров бързо възстановяване.Next Post

Финален кръг за BMW Cup 2021 този уикенд на писта “Дракон”

Феновете на високите скорости и немската марка могат да се насладят на динамично съревнование в последния кръг на BMW Cup за годината. Малко над 50 пилота ще се борят за […]