май 24, 2024

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

Трикратните шампиони на България Мирослав Ангелов и Георги Гаджев представиха подобрената Шкода Фабия

Трикратните шампиони на България Мирослав Ангелов и неговия навигатор Георги Гаджев представиха своята подобрена Шкода Фабия Рали 2 Ево пред публика и журналисти.

Ангелов и Гаждев разкриха и своята програма за сезона включваща 11 старта обхващащи Националния рали шампионат и Балканския рали трофей.

Генерален спонсор на екипажа отново ще бъде Еуратек България.

Първият за екипажа на Мегапорт Рейсинг старт ще бъде на 17-18 април на ралиспринт Пещера,което ще бъде добра тренировка за предстоящия им старт в ЕСОК Рали Ескишехир в Турция на 24-25 април.

Мирослав Ангелов: “Тази година програмата ни ще обхване Българския рали и Ралиспринт шампионат както и Балканския рали трофей. За първи път през този сезон ще участваме в макадамови състезания като първият ни старт ще бъде рали Бакъу Румъния. Тази година за първи път ще използваме гуми Пирели, като първия им тест ще бъде на Ралиспринт Пещера. Приоритет ще ни бъде Балканския рали трофей. Имаме и амбиции за първи старт във кръг от Световния рали шампионат на рали Хърватска. Очаква се труден и непредвидим сезон заради пандемията.”