юли 15, 2024

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

Чан Ончу се измъкна почти невредим от ужасен пътен инцидент

7897979

Пилотът на Kawasaki Puccetti raсing Чан Ончу, който е познат и у нас като състезател в супермото, участва в ужасна автомобилна катастрофа. За щастие или по-скоро по чудо, младият турчин, брат му Денис, който е бил до него и шофьорът не са претърпели сериозни наранявания. Те са се измъкнали невредими от микробус, в който са пътували, след като превозното средство, е било почти напълно унищожено при сблъсък с камион.

Тримата са тръгнали да посетят Кенан Софуоглу, за да тренират на малката  писта на петкратния шампион. По неизвестни причини техният микробус е ударен челно от камион, който е пътувал срещу тях. Тримата са били на предната седалка. Денис е седял в средата, между шофьора, приятел на братя Ончу, и Чан. При жестокия удар, който практически е унищожил автомобила им, никой от тримата не е претърпял сериозни физически травми. Тримата са закарани в близката болница и са изписани няколко часа по-късно, след като са били лекувани.

Пилотът на Kawasaki Puccetti raсing Чан Ончу е получил дълбоки порязвания на дясната си ръка. След като раните са обработени, той е успял да стигне до дома на Софуоглу. Там ще прекара няколко седмици, за да се възстанови и от раните, и от шока от инцидента. Kawasaki Puccetti racing са в непрекъснат контакт с Кенан Софуоглу и Ончу, като ще следят отблизо възстановяването на пилота.