юли 15, 2024

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

MV Agusta обявяви ново партньорство с Hertz Ride

7897979

MV Agusta и Hertz Ride обявиха новото си съвместно сътрудничество. То позволява на хилядите мотоентусиасти, които пътуват с Hertz Ride всяка година, да изпробват и чисто нови модели на италианската марка MV Agusta.

Hertz Ride е португалска компания, която дава под наем богата гама от изцяло оборудвани мотоциклети от висок клас в Португалия, Испания, Франция, Италия, Австрия, Словения и САЩ.

Изпълнявайки амбицията си да предоставят незабравимо пътешествие на клиентите си, Hertz Ride са решили да обогатят портфолиото си и да станат познаваеми за нови мотористи в Европа. За това избират марката MV Agusta.

Стартирайки от Италия и Франция, моделите на MV Agusta – TurismoVeloce800  Lusso SCS и Dragster Rosso,  ще са достъпни за наемане. Ще последват Португалия и Испания в началото на мотосезон 2021. Накрая ще бъде включен и САЩ.

Мисията на MV Agusta е не само дизайн, развитие и производство на едни от най-напредналите модели мотоциклети в света. Компанията се стреми и да предизвиква емоции у водача.

Партньорството им с Hertz Ride е  изключително подходящо, тъй като двете предприятия споделят едни и същи мото идеали.

Те се  състоят в постоянното им търсене на иновации и предлагане  на най-доброто и незабравимо преживяване при каране на мотор.  Едно истинско бягство от всекидневната рутина с най-внушителните мотоциклети на пазара.

У нас MV Agusta се представлява на пазара от Сенакс ООД, една от водещите компании на авто-мото пазара с повече от 25 годишна история и опит. Последните години, фирмата развива нова продуктова линия под бранда Мотопойнт. Тя покрива целия спектър мото продукти и аксесоари на марките ARAI, RST, Zandona, Interphone, LIQUIMOLY, KYMCO, Benelli, MVAgusta, чийто официален представител е на пазара.