Alfa Romeo в центъра на италианската мода

Криси ИвановаПо повод предстоящото излизане на новия модел на Alfa Romeo Tonale, Alfetta стана част от изискана експозиция в изключителния бутик Larusmiani, който има близо 100-годишна история в стилната мода в Милано.

Една от най-старите луксозни марки за дрехи и модни аксесоари Larusmiani се намира на престижната улица „Monte Napoleone“ в столицата на модата Милано и е домакин на предизвикваща инсталация на Alfa Romeo GP Tipo 159 „Alfetta“.

Моделът е световен шампион от 1951 г. във Формула 1 с пилот Хуан Мануел Фанджо, аржентинска легенда от италиански произход, за да припомни емоциите от тези състезания и следата, която оставя вече 111 години Alfa Romeo вавтомобилния спорт.

Проектът, обединяващ Alfa Romeo и Larusmiani, символи на италианската красота, качество и стил, произтича от ценностите и въображението, които са създали продуктите на двете марки, и които са влезли в световната история.

Alfa Romeo е написала някои от най-славните страници както в автомобилния спорт, така и в италианския стил. Вземайки за пример изключителността на купето, което може да се сравни с модел, „ушит“ като изискан костюм, с майсторство и качествени материали. Ето защо „Alfetta”, спортна и елегантна икона, привлича вниманието и украсява витрината на бутика Larusmiani,докато очакваме появата на AlfaRomeoTonale.

Допълнителна информация:От началото на 2020 г. „Витоша Ауто“ е новият представител за България на емблематичната италианска марка спортни автомобили Alfa Romeo.

Компанията пое новото представителство и на легендарната американска марка Jeep.

През последните 13години „Витоша Ауто“ отговаря и развива луксозната японска марка INFINITI в България, с която въведе 7-звездното обслужване на клиентите като свой стандарт на работа.

Next Post

След хранително натравяне Теодор Кабакчиев се нареди на 10-то място в „Red Bull Tennessee Knockout“

Теодор Кабакчиев завърши на 10-то място в 11-то издание на „Red Bull Tennessee Knockout“. Надпреварата се проведе този уикенд в тренировъчния център Trials в Тенеси. В състезанието взеха участие най-добрите […]