юли 14, 2024

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

DS Automobiles и София Франс Ауто, откриха първия DS Store в София

7897979

DS Automobiles и официалният вносител на марката в България – София Франс Ауто, откриха първия в страната DS Store Sofia. Той се намира на бул.Ботевградско шосе 459 и се простира на разгърната площ от 200 м2. Концепцията излиза извън рамките на стандартния автомобилен шоурум, за да се доближи до луксозните бутици. Изграден по премиум стандартите на марката, DS Store предлага ексклузивни продукти, ново дигитално преживяване с DS VIRTUAL VISION, зона за аксесоари и фен продукти.

Марката черпи ноу-хау от майсторите на лукса в Париж. Атмосферата е уютна, продуктите и материалите са добре осветени.

Обслужването е прецизно и вещо, а грижата, която се полага за клиентите, се изразява чрез качеството на дизайна и оборудването. Технологията е навсякъде. Бутикът предлага обстановка, изпълнена с финес и елегантност.

Демонстрацията на френския експертен опит съчетава технологичност и майсторство чрез висококачествени материали. Всеки детайл е изпипан, клиентите могат да усетят тапицерията на автомобилите, да разгледат инструментите, с които майсторите ги изработват ръчно.

DS Store Sofia предлага пълната гама на DS Automobiles, включително 100% електрическия DS 3 CROSSBACK E-TENSE и DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 Plug-In Hybrid.

DS Automobiles използва своя опит във Формула Е като двукратен шампион при отборите и пилотите, за да разработи електрифицирани модели, които са признати за еталони в техните категории. Гама демо автомобили на френската марка са на разположение за персонален тест драйв. Избор на употребявани автомобили под шапката DS Certified е наличен на територията на DS Store.

“Изключително развълнувани сме от откриването на първия в страната DS Store. Нямаме търпение да споделим вълнуващата история зад концепцията на  DS с нашите клиенти и да проследим нарастващия успех на DS в България. Вложихме много усилия, за да предадем на клиентите си пълноценно DS усещане. Сигурни сме, че целият екип ще предложи услуга, в съответствие с премиум стандартите на DS, по безопасен и сигурен начин.” – каза Станислав Панчев, бранд директор DS AUTOMOBILES за България.

Посетителите на DS STORE SOFIA ще могат да се възползват от услугите, налични в цялата мрежа на DS по света. В това число и услугата ONLY YOU, която се основава на пет основни стълба към клиентското изживяване:

  • DS At your service – 24/7 call centre на разположение на клиентите
  • DS Assistance – безплатен 24/7 асистанс в Европа за 5 години
  • DS Vallet – доставка и взимане от адрес на клиентските автомобили
  • DS Rent – наем на DS на преференциални условия
  • DS Club Privilege – специални събития за клиентите на DS

Всеки DS store е уникален, предлагащ  персонализирани услуги, основани на петте сетива. Всичко, което клиентите на DS Store могат да почувстват, видят, чуят, помиришат и вкусят се комбинира, за да им предостави първокласната услуга, която DS Automobiles си поставя за цел.

DS Automobiles е премиум марката на PSA Group.

Водена от авангарден дух и подкрепяна от забележителното историческо наследство на модела DS от 1955 г., марката DS, лансирана през 2015 г., заявява амбицията си да въплъщава френското ноу-хау в създаването на луксозни автомобили.

С DS 7 CROSSBACK и DS 3 CROSSBACK марката лансира гама от шест автомобила в световен мащаб. Всички се предлагат и с електрическа версия с логото E-TENSE.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE, 100% електрически автомобил и DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4, plug-in хибрид с мощност 300 к.с. и задвижване на 4-те колела със само 30 г/км СО2 емисии, се възползват от експертния опит на DS, придобит чрез титлите в шампионата на пилотите и отборите на Формула E през сезон 2018/2019.

За своите взискателни клиенти DS Automobiles създава “ONLY YOU, the DS Experience” – своята програма за ексклузивни услуги, която създава уникално, свързано с марката преживяване.