април 16, 2024

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

GALFER продължава приключението с MXGP

Infront Moto Racing има удоволствието да съобщи, че GALFER поднови партньорството си като официален спонсор на Световния шампионат по мотокрос на ФИМ, след отличното първоначално сътрудничество, започнало през 2021 г., за още три години.

GALFER, който е специалист в областта на спирачните системи, водещ производител и търговец на дискови спирачки и накладки за пазара на двуколесни превозни средства, е добре познат и уважаван в международните състезания и отдавна е избор номер едно на много отбори и състезатели на най-високо ниво в мотоциклетния спорт. В състезанията на асфалт, като MotoGP и WSBK, както и в офроуд света на MXGP, EnduroGP, TrialGP и Extreme Enduro, испанският специалист GALFER е първият избор на големите производители на мотоциклети (KTM, GASGAS, Beta Motor, Triumph, Ducati, MV, Sherco и TM Racing), които търсят GALFER за своите оригинални спирачни системи.

През последното десетилетие спирачните системи на ALFER помогнаха за спечелването на 90 световни шампионата на две колела от състезатели като Нанси Ван де Вен, Тони Бу, Стив Холкомб, Кен Роузен, Ема Бристоу, Брад Фрийман и много други. Той ще продължи да прави големи крачки в мотокроса през 2024 г. с подкрепени състезатели като Бен Уотсън и Иво Монтичели, Исак Гифтинг, Кевин Бруман, Яго Мартинес, Киара Фонтанези и може би едно от най-вълнуващите от всичко е участието с първия в историята проект Ducati Corse off-Road с пилоти Антонио Кайроли и Алесандро Лупино. Като цяло над 25 състезатели от различни класове ще използват и работят с GALFER на най-високото ниво на Световния шампионат по мотокрос, доказвайки колко ценена е марката в MXGP.

В допълнение към подкрепата за много отбори и състезатели, GALFER ще създаде изложбена зона в падока на някои от събитията от MXGP в Европа, което ще бъде още един вълнуващ начин за популяризиране на опита на марката.

Сътрудничеството с GALFER беше отлично през всичките тези години и Infront Moto Racing е развълнуван да продължи да си сътрудничи с тази водеща марка и очаква успешно продължение на нашето партньорство.

За България LINSON MOTO са официален представител на марката и всеки може да се сдобие с GALFER във физическите обекти на LINSON MOTО или онлайн магазина на адрес:  GALFER