юли 18, 2024

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

“Hells Angels“ идва в Бургас за своя годишен събор

7897979

Новината за пристигането на хиляди членове на мотобандата Hells Angels в южните курорти на Бургас предизвика вълна от емоции сред местните жители и туристите. Мотобандата, известна със своите мощни мотори и специфичен начин на обличане, избра Българското Черноморие за своя годишен световен събор, който продължава цяла седмица и събира членове от цял свят.

Присъствието на Hells Angels в курортите Слънчев бряг, Несебър, Свети Влас и Равда доведе до значително увеличение на полицейското присъствие. Силите на реда, включително полиция и жандармерия, заеха стратегически позиции, въоръжени с автомати, за да осигурят безопасността и реда по време на събора.

Местните жители и туристи ще бъдат изненадани и в някои случаи стреснати от внезапното увеличение на броя на мотористите и от силния рев на техните мотори. Въпреки първоначалния шок, организаторите на събора уверяват, че събитието ще премине мирно и без инциденти, като целта е да се съберат и забавляват без да причиняват проблеми на околните.

Традицията на ежегодните събори на Hells Angels датира от десетилетия и всяка година се провежда в различна част на света, привличайки хиляди членове на клуба. Тази година изборът падна на Българското Черноморие, което ще бъде домакин на това голямо събитие до 23 юни.

bgnovinar.com