юни 23, 2024

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

Honda Red Riders за първи път у нас

Обявен е „Червен месец“ в чест шампионската титла в MXGP

Team Honda Racing Corporation завоюва поредната титла в световния шампионат по мотокрос и завърши триумфално сезона, макар и без публика. Това е равносилно на победи в цели 29 Гран При за фирмения отбор. Тим Гайсер и неговата червена машина Honda CRF450RW се превърнаха в истински легенди.

Никой не печели така, както Honda, а най-сигурният начин да го сториш е, като яхнеш „червен кон“. По този повод за първи път в България е организиран и червен месец на марката. От 20 ноември до 20 декември любителите на мотоциклетите у нас ще могат да се възползват от много по-достъпни цени за екипировка, защитни облекла и аксесоари в новия електронен магазин (https://bmeshop.bg/) на нейния оторизиран дилър Бултрако Моторс. Отстъпките важат само след регистрация в електронния магазин. Това е адекватният отговор на българското представителство на Honda на все по-застрашителните цифри от смъртността при катастрофи.

„Имаме добрите намерения да превърнем месеца Red Riders в наша eжегодна традиция. Това име е свързано с клубната култура на Honda отвъд океана и дори с програма за подпомагане на млади състезатели. Свързано е още с духа на спортменството, приятелството и взаимопомощта“, споделят от представителството на марката у нас.

Съвсем наскоро мотоциклетите Honda се сдобиха с нов слънчев дом в столицата. В автомобилен център „Астреко“ на бул. „Челопешко шосе 40“ върху площ от 518 кв. м своето достойно място заемат новите модели на най-популярната марка в света. Следващата година ще е още по-интересна за Honda, защото още тази есен стана ясно, че се очакват нови единадесет модела.