юни 6, 2023

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

IVECO остава официален доставчик на камиони за MotoGP

Нов четиригодишен договор подписа италианската IVECO и остава  като партньор на MotoGP.  Това стана точно в началото на най-дългия сезон досега.

Dorna Sports потвърди ново четиригодишно споразумение с IVECO. Марката ще бъде  официален доставчик на камиони за MotoGP от 2023 г. до 2026 г. включително. В тази нова роля IVECO доставя 14 превозни средства за транспортиране на състезателни и хоспиталитите материали, като гарантира, че падокът се придвижва бързо и икономично от състезание на състезание.

Автопаркът на IVECO MotoGP се състои от 13 камиона IVECO S-Way – водещият модел в тежката гама на марката и един Daily, нейният емблематичен лекотоварен автомобил. Надеждни, безопасни и здрави, камионите IVECO са отговорни за транспортирането на хоспиталитити  и състезателно оборудване на Dorna по маршрутите, свързващи всяка спирка от календара в цяла Европа, която ще приеме както гости, така и фенове.

Автомобилите са персонализирани с логата на MotoGP и IVECO, със специална бяла ливрея. Тя е стилизирана специално за най-големия мотоциклетен шампионат в света. Новият автопарк беше представен на откриването на сезона в Портимао, на пистата Алгарве.

МОТО СПОРТ

АВТО СПОРТ