юни 23, 2024

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

Monster Energy ще подкрепи тима на Suzuki Ecstar през 2021 г.

36,Joan Mir,Team SUZUKI ECSTAR,Suzuki,MotoGP,AGV,Dainese,Monster,

Monster Energy Company и тимът на Suzuki Ecstar в MotoGP обявяват, че ще си сътрудничат през 2021 г., след като подписаха дългогодишен договор. Производителят базиран в Хамамацу, Япония ще може да разчита на допълнителна енергия от Monster Energy, във всички кръгове на световния шампионат на MotoGP.

Това е резултатът от съвместните интереси на двете компании в дългосрочен план. Разбира се, може да се сметне и като кулминацията на успешния сезон за Suzuki Ecstar. Те спечелиха световната титла с испанския пилот Жоан Мир в сезон, който бележи 100 години от съществуването на Suzuki и 60 години като част от състезанията.

Monster Energy Company към момента спонсорира пилотите на Suzuki Ecstar – Жоан Мир и Алекс Ринс. От 2021 г.  обаче, целият отбор ще получи подкрепата, която да им помогне да повторят успеха от този сезон.

Monster Energy е част от световния моторспорт от дълги години. Компанията е изключително добре разпознаваема, благодарение на успешните партньорства в много и различни дисциплини. Monster Energy осигурява подкрепа, която се простира отвъд MotoGP. В спортове като: Формула 1, НАСКАР, Суперкрос, Рали, екшън спортове, гейминг, музика, както и много събития.