юни 23, 2024

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

MV Agusta празнува 75-годишнина с нов официален уебсайт и ексклузивен Superveloce 75 Anniversario

За своята 75-годишнина MV Agusta е готова за нов старт. Компанията празнува своите постижения от водещи технологии, майсторство и елегантност с изцяло обновения официален уебсайт, който заработи със стартирането на лимитираната юбилейна серия Superveloce 75 Anniversario.

Новият сайт има нов, иновативен поглед върху марката, нейните продукти и проекти.

Той въвеждайки фирмената стратегия и разкрива новия имидж на марката, която не спира да се развива от основаването си. Сайтът е насочен към предоставяне на чисто ново потребителско изживяване, започвайки с вълнуващото събитие за онлайн представянето Superveloce 75 Anniversario.

Истински двоен бонус за всички фенове и колекционери на MV Agusta.

Те ще имат възможността да закупят истинска част от историята на мотоциклетизма, но само за ограничен период от време. Всъщност, ограничената серия от 75 броя Superveloce 75 Anniversario е толкова ексклузивна, че ще се продава онлайн само за 75 часа. Началото е от 15 ноември 2020 г. в полунощ централноевропейско време! Резервациите ще се приемат онлайн, с депозит от 100 € за осигуряване на приоритетен производствен слот, или чрез световната дилърска мрежа на MV Agusta.

Superveloce 75 Anniversario споделя същия редови трицилиндров двигател, произведен от F3 800 като Superveloce 800. Той е с мощност 147 к.с. при 13 000 об/мин. Максималната скорост е над 240 км/ч. и се предлага с много допълнителни функции и ексклузивни детайли, които го правят още по-ценен и истински колекционерски артикул.

Цветовата схема е на италианския флаг. Специалните графични детайли добавят към емоционалното измерение на този великолепен мотор. Това са черни и златни джанти Inmotion, както и червена седалка от алкантара.

MV Agusta също създаде специален комплект за 75-та годишнина за своя празничен Superveloce.

Той е придружен от сертификат за автентичност: изпускателна система Arrow с три изхода (само за използване на пистата), контролен блок със специална карта, номерирана алуминиева плоча на кормилната глава, боядисана опашка, покривало и червена подложка от алкантара.

Тимур Сардаров, главен изпълнителен директор на MV Agusta Motor S.p.A., каза: „Избрахме Superveloce като емблематична база, за да разработим нашия празничен модел. Той идеално олицетворява баланса между съвременните форми и състезателното наследство на MV Agusta. Радвам се, че стартирането на 75 Anniversario съвпада с това на новия ни официален уебсайт, който е създаден, за да предложи на феновете на MV Agusta по света цялостно, завладяващо изживяване в нашия свят.”