юни 23, 2024

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

Navas Petit стана официален пилот на GASGAS

Navas Petit стана пилот  на GASGAS. Испанският фрийрайдър ще се състезава MC 450F. Звездата от социалните мрежи има 415 000 последователи в TikTok и редовно споделя с тях невероятните си изпълнения.

Плановете на Navas и на GASGAS са през 2021 година 23-годишния състезател да участва в X Games.

Navas Petit – посланик на марката GASGAS: „Изумително е! Подкрепата на GASGAS  е сбъдната мечта и ще ми позволи да карам повече, да създавам повече – това е супер вълнуващо за мен!Да бъда официален посланик на марката за GASGAS е специално усещане и ми дава много увереност. Моторът е толкова добър, лек и мощен и наистина лесен за каране. Перфектен! “

Valentini Federico  – ръководител на маркетинг отдела на GASGAS Motorcycles: „Наистина е вълнуващо за GASGAS Motorcycles да обединим усилията си с Navas. Той е наистина страхотен пилот и е изключително талантлив. Неговата философия е същата като нашата – да кара и да се забавлява! Подкрепата от GASGAS ще му позволи да разшири допълнително границите на възможностите си и ние сме развълнувани да видим какво може да направи с нашия MC 450F. Добре дошъл, Навас! ”

GASGAS Bulgaria

Заповядайте в шоурум на GASGAS в гр. София, ж.к. Славия, бул. „Овча купел“ №24