Suzuki обнови мотоциклетите, скутерите и ATV-ата си за 2022 г.

Стефан Илиев

Suzuki Motor USA, LLC обяви новостите и подобренията на динамичните модели в своята продуктова линия за 2022 г. Новите модели Suzuki от 2022 г. предлагат печелилия състезания спортен байк GSX-R, технологичния и универсален V-Strom Adventure, прецизно управление на стрийт байковете, изискан скутер Burgman, мускулестият круизър Boulevard, лесните за каране младежки модели и здрави, надеждни ATV -та на KingQuad.

Спортният GSX-R1000.

През 1985 г. Suzuki направи революция в категорията на спортни мотоциклети с въвеждането на оригиналния GSX-R750, а след това създаде нов етап през 2001 г. с въвеждането на GSX-R1000. Използвайки гъвкавото шаси на GSX-R750 и вградения четирицилиндров двигател с обем 988 куб. см, с който Suzuki е известен, производителността на Superbike стана достъпна състезателна машина.

Тази отдаденост на представянето на най-високо ниво се вижда във всеки аспект от развитието на спортните мотоциклети на Suzuki. Опитът, взет от спечелването на шампионата в MotoGP през 2020 г. и впечатляващите победи в MotoAmerica Championship могат да се почувстват във всеки GSX-R от гамата.

Горд член на фамилията GSX-R на свръхвисокопроизводителни мотоциклети, универсалният двигател на GSX-R1000 за 2022 г. осигурява водеща в класа мощност, доставяна плавно и контролируемо в широк оборотен диапазон. Подобно на оригиналния GSX-R1000, компактното, леко и здраво шаси за 2022 г. осигурява пъргаво управление с отлично усещане за окачване и контрол на спирачките. Байкът е готов да завладее състезателната писта или да пътува по обикновен междуградски път. Усъвършенстваните електронни помощни средства за езда, като тракшънконтрол и двупосочен бърз превключвател, които подобряват преживяването при каране. Отличителната аеродинамика на GSX-R се чувства добре срещу вятъра.

Оборудван с вилика с голямо бутало на Showa плюс ротори с Т-задвижване Brembo и спирачни апарати Monobloc, GSX-R1000 помага да се осигури стабилност и увереност, която любимото ви пътуване по каньон или търсене на местни писти. Новите цветови схеми Metallic Matte Black No. 2 и Glass Matte Mechanical Gray с контрастираща черна графика се присъединяват към популярната монохроматична Metallic Matte Black No. 2 и осигуряват агресивен вид.

GSX-R1000R е на върха на фамилията GSX-R.

Високопроизводителните мотоциклет и двигател на GSX-R1000R за 2022 г. съчетава техниката, спечелила шампионата и пъргавата сила. Авангардният тракшънкотрол, лаунчконтрол и двупосочният бърз превключвател, помагат да се постигне несравнимо спортно изживяване.

GSX-R1000R предлага висококачествени компоненти на окачването Showa BFF и BFRC-Lite. То дава усещане за окачване, което ще помогне на ездача да управлява машината всеки ден на пистата или по някои планински проход. Отпред има спирачни тръби от неръждаема стомана, радиално монтирани спирачни апарати Brembo Monobloc, които обхващат двойни 320 мм дискове с плаващи спирачни апарати Brembo с T-задвижване. Те дават невероятна спирачна сила с изключителна реакция и усещане за лоста.

За 2022 г. GSX-R1000R се предлага с историческа цветова схема Metallic Triton Blue и Metallic Mystic Silver, подобна на тази на екипа на Suzuki ECSTAR MotoGP, зашеметяваща Metallic Matte Black и Glass Matte Mechanical Grey или скрита метална Matte Black боя схема.GSX-R1000R продължава своето царуване като най-добрият супербайк от литровия клас с несравнима комбинация от надеждност, издръжливост, използваемост и цялостна производителност, с отличен състезателен потенциал. В целия пакет се почита наследството на GSX-R.Next Post

Такахиса Фуджинами се сбогува с TrialGP този уикенд в Португалия

Такахиса Фуджинами или Фуджигас, харизматичният японски пилот на Repsol Honda в триала, ще сложи край на много дългата си спортна кариера. Последното му участие в световното първенство TrialGP, ще бъде […]