юли 14, 2024

Motosport.bg

Мото новини от последните минути

VINFAST показва първите си коли с десен волан в Индонезия

7897979

VinFast Auto обяви, че вземе участие в тазгодишното изложение IIMS (Indonesia International Motor Show), което ще се проведе от 15 до 25 февруари, като по този начин ще постави началото на навлизането си на местния пазар.

От VinFast Auto споделят, че по време на салона ще бъдат демонстрирани електрически модели от различни сегменти, а предвид спецификата на местния пазар представените автомобили, за първи път в историята на виетнамската компания, ще бъдат изпълнени във версия с десен волан.

“VinFast е отдаден на това да предоставя на клиентите на индонезийския пазар разнообразни и вълнуващи предложения за зелена мобилност”, казват от автомобилната компания.

“Широката гама от електрически автомобили на компанията отговаря на нуждите за пътуване и финансовите възможности на различни потребители. За да направи тези предложения още по-достъпни, VinFast ще предложи върхови политики за следпродажбено обслужване и гъвкави планове за продажба, което прави електрическите й автомобили по-достъпни за всички в Индонезия”, споделят още от VinFast Auto и подчертават ангажимента си към местния пазар с потвърждение за изграждането на производствено съоръжение на местно ниво, което ще бъде с годишен капацитет от до 50 000 100% електрически коли.

auto-press.net